KC Rör AB

God dag på er och välkomna hit igen. Min bror fick idag hjälp av en rörmokare i Stockholm för att han behövde installera om rören i duschen. Företaget hette KC Rör AB och de satte då nya rör i duschen eftersom det sprutade ut vatten när min bror stod och duschade.

Det är så att min brorsa har för länge sedan köpt en lägenhet mitt i gamlestaden och den bostaden har vart rätt gammal och inte renoverad. Han har renoverat köket nyligen och det blev jättefint. Han har haft planer på att renovera om badrummet eftersom det har känts ganska ruttet rent ut sagt, men det har aldrig blivit av. Nu har det dock gått över styr och när duschen gick sönder så bestämde han sig att renovera om badrummet också och jag hjälpte såklart till. Han bodde hos mig under tiden medan renoveringen pågick eftersom han inte kunde använda badrummet alls, men en dag när v i skulle åka till honom för att se hur det gick så var KC Rör AB och deras rörmokare i Stockholm hos honom och monterade, samt satte upp duschen. När vi kom in dit kändes det som ett helt nytt badrum och jag trodde nästan att vi hade kommit in i fel lägenhet eftersom det var så fräscht. I alla fall var denna rörmokare i Stockholm väldigt duktig och han visade även vad det var som hade orsakat läckan i den gamla duschen så att man vet vad man ska tänka på till nästa gång. Det tycker jag är ett professionellt jobb och min bror uppskattade det väldigt mycket. Det var det som hände idag i alla fall och imorgon blir det bara vila och jag ska verkligen inte göra någonting. Det är så skönt!