Första gången jag gick på zonterapi

Jag måste erkänna att när jag först hörde talas om zonterapi och om alla fördelar som det skulle ha så var jag väldigt skeptiskt. Eller det allra första undrade jag bara över vad det var för något. Fick det i present av en av mina kompisar, en behandling i zonterapi på Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi i Vasastan. Sen fick jag veta att det tydligen är lite liknande massage men att det sker på händer och fötter. Att jag skulle få välja om jag vill få tryck på fötterna eller händerna och tydligen skulle det hjälpa för hela kroppen sen. Det är ju inte konstigt att jag blir lite skeptisk.

Tänker att hur kan det möjligtvis fungera med tryck på fötterna för en stel rygg. Har lite ont i axlarna och tänker att det bästa vore massage för just axlarna för att hjälpa mot smärtan och inte massage för fötterna. Men det finns någonting speciellt i zonterapi som gör att när de sätter tryck på specifika punkter och nervtrådar så sprider det avslappning och smärtlindring genom hela kroppen.

Gick på behandlingen där på Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi och det fungerade faktiskt riktigt bra. Är inte alls lika stel nu. Jag valde fötterna och låg där väldigt skeptiskt först, men direkt när hon började att trycka så kände jag hur det spred sig i hela kroppen. Med ett tryck på fötterna kunde jag känna det i ryggraden, i axlarnas och huvudet. Otroligt häftigt. Tycker att zonterapi är något som alla borde testa. Inte bara om du har ont utan annars också, bara för att uppleva den häftiga känslan.