Glömmer lätt bort hur skönt det är med massage. Men sen när man får det så känner jag direkt hur underbart det är och säger till mig själv att jag måste gå på massagebehandlingar oftare. Men ändå blir det inte av. Det blir att jag glömmer av att göra det sen ändå.

Fick en massagebehandling på Annika B. Livskvalité i födelsedagspresent av min pojkvän. Han vet hur skönt jag tycker att det är och vet samtidigt att jag inte alls går tillräckligt ofta, inte alls så ofta som jag borde göra. För jag har alltid haft ganska ont i ryggen och stela axlar så har rekommenderats att gå på regelbundna behandlingar men jag slarvar. Min pojkvän brukar ge mig lite massage ibland om kvällarna när vi sitter och kollar på tv. Det är skönt men verkar inte alls lika mycket på djupet eller lika effektivt som det gör med behandlingar på en riktig salong.

Har aldrig varit på Annika B. Livskvalité tidigare, har gått till olika ställen varje gång för behandlingarna, men de verkar väldigt bra så hoppas på det. Min pojkvän säger att de ska vara väldigt bra och att han fått rekommenderat just dem så det kommer nog att bli bra. Oavsett så kommer det att bli hur skönt som helst med lite massage, behöver det för att kunna slappna av lite i ryggen och axlarna nu. Kan verkligen inte klaga på min pojkvän heller, massage är verkligen den bästa födelsedagspresenten han hade kunnat ge mig.